Bli Proff-kunde

Skal du kapre markedsandeler må du sørge for at din bedrift er synlig for den rette målgruppen. Hver måned besøkes proff.no av over 1.8 millioner unike brukere.  Vi vet at flertallet av våre besøkende er beslutningstagere i sine respektive bedrifter. Vi vet også at de primært bruker Proff® for å finne en leverandør av bestemte varer, produkter og/eller tjenester. Som annonsør på Proff® blir din bedrift et naturlig alternativ for disse innkjøperne.


Proff® gjør din bedrift synlig i markedet
– og markedet synlig for din bedrift.

icon-eye

Se hvem som er interessert i din bedrift

Som kunde på Proff® får du detaljrapport på hvilke* bedrifter som har søkt på deg. Dermed kan du bl.a. få oversikt over potensielle kunder som vurderer deg og eksiterende kunder som sjekker din bedrift.

icon-binoculars

Vær godt synlig på DN og E24

Annonsører på Proff.no blir også mer tilgjengelige på våre samarbeidspartneres nettsteder, som E24.no og DN.no – uten ekstra kostnad. Dette betyr at din bedrift blir ekstra profilert på spydspissen av norsk næringslivs nyhetsformidlere.

icon-star

Vis deg fra din beste side

Proff® brukes også av bedrifter som skal evaluere sine eventuelle handelsforbindelser. Som Proff-kunde har din bedrift en unik mulighet til å presentere seg og dermed påvirke disse potensielle handelspartnerne før de tar en avgjørelse.

icon-bell

Bli varslet om potensielle oppdrag

Proff® gir sine kunder anbudsvarsling fra DOFFIN inkludert i sine pakker. Uten tillegg i prisen blir du varslet om nye, offentlige anbud innenfor din næringssektor.

Segmentering

Last ned lister med salgsleads

Bruk Proffs segmenteringsverktøy til å finne salgsleads til DM/TM, salg, etc. Eksporter deretter listen som en MS Excel-fil – klar til bruk i din neste kampanje. Kjøper du en annonsepakke får du med et antall klipp som lar deg laste ned lister uten ekstra kostnader.**

Les mer om annonsepakker Les mer om bannerannonsering

* Kun bedrifter som kan identifiseres ved sin registrerte IP-adresse vises i rapporten. Private nettbrukere, internettleverandører og søkemotorer inngår ikke i rapporten.
** Gjelder ikke Pakke Info.


Vil du vite mer om hva Proff® kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?

Fyll ut og send skjemaet til høyre, og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.