Bannersuksess på Proff – Royal Transport

Royal Transport AS er blant landets største aktører innen spesialtransport. Selskapet håndterer det meste av både store, lange, tunge, brede og høye kolli, og de annonserer på Proff.no.

I flere uker har Royal Transport ligget med en stor annonse (på høyre side) på alle treffsider hos Proff.no. – Det er viktig for oss å være synlig, sier Kåre Nordstrøm som er økonomiansvarlig i selskapet.

Å være der folk søker 


– Vi er godt kjent innenfor bransjen, men de som aldri har kjøpt transporttjenester har sikkert aldri hørt om oss. Vi har mange faste kunder, mens noen kommer og noen går. Slik det er i alle bransjer. Derfor er det viktig for oss å være der folk søker, sier han. – Annonsere dere ofte? – Nei det gjør vi ikke. Vi bruker Proff.no og Gule sider samt et par bransjeblader.

Vi foretrekker nettannonsering fordi vi mener det gir best effekt. Det gir potensielle kunder en fair sjanse til å finne oss.

Først og fremst ser vi på annonseringen som et bidrag til å løfte merkevaren, sier Nordstrøm. Royal Transport har Sør-Norge som sitt nærområde. Men turene går også nordover og til kontinentet. Lokalt har selskapet kranbiler, mobilkraner, maskinbiler (som flytter på anleggsmaskiner), semitrailere og lastebiler.

Langs kysten og øst-vest går det faste godsruter.

Løfter 1000 tonn 


– Det vi er mest kjent for er spesialtransport av store og tunge ting, og alt som er høyt, langt eller bredt.

Til slike oppdrag bruker vi hydrauliske akslinger som gjør at vi kan heve, senke og svinge på alle hjul. Med utstyret vårt kan vi flytte 1000 tonn i ett løft, sier Nordstrøm.

I løpet av juni vil Proff kontakte deg med et ekstra godt
tilbud på bannerannonsering.