Bedre prospekter = flere salg

Alle som har en arbeidsdag fylt med salg forstår viktigheten av gode prospekter – potensielle kunder som tilhører din målgruppe slik at de er aktuelle for dine produkter. Proffs segmenteringsverktøy gjør det enkelt for alle å trekke ut gode prospektlister.

Her er prospektene oppført med riktig kontaktinformasjon, slik at du eller selgerne dine slipper å ringe flere kontaktpersoner hos en potensiell kjøper. Kontaktinformasjonen er kvalitetssikret ved at Proff daglig oppdaterer opplysninger fra en rekke kilder. Du kan selv vurdere kvaliteten før du eksporterer uttrekket: Så snart du angir hva som kjennetegner dine prospekter, viser vi hvor mange- og hvilke bedrifter som inngår i uttrekket. Vi viser også hvor mange bedrifter i uttrekket som har telefonnummer, e-postadresse, og postadresse.

Slik lager du gode lister på Proff.no

Gå inn på Proff.no og klikk på menyvalget «Segmentering» øverst på siden. På denne siden kan du enkelt definere hva slags foretak som er aktuelle for deg.  Hvilke bransjer tilhører de? Ønsker du å nå foretak i bestemte geografiske områder? Er visse selskapsformer viktigere enn andre? Ønsker du f.eks. å nå alle enkeltmannsforetak som driver med transport i Oslo, så velger man ut dette i feltene. Det er lekende lett og gjort på 1-2-3. Hvis du ønsker å nå foretak av en bestemt størrelse, har du muligheten til å segmentere på driftsinntekter, driftsresultat og antall ansatte. Dette kan være nyttig enten du fokuserer på større selskaper, eller om du ønsker å henvende deg til mindre bedrifter. Deretter har du mulighet for å velge om du kun vil ha med bedrifter som vi har spesifikk kontaktinformasjon på:  Du kan velge å kun ta ut bedrifter med telefonnummer, e-postadresse, postadresse, en kombinasjon av dem, eller alle tre!

Til slutt, når alt dette er valgt etter dine ønsker og kriterier, sitter du igjen med en høyaktuell liste over prospekter i nettopp din målgruppe.

Test segmenteringsverktøyet og se hvor enkelt det er!


Trenger du ytterligere hjelp, fyll inn dette kontaktskjemaet så kontakter vi deg.

Ønsker du å vite mer om Proff® Segmenteringsverktøy, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?

Fyll ut og send skjemaet til høyre, og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.