Kundeweb

Har du kjøpt en annonsepakke på Proff så gir Kundeweb deg full kontroll over tilleggsinformasjonen på din oppføring.  Du kan selv endre promotekster, redigere søkeordene du vil bli funnet på, og legge til kommentarer til regnskapet.

Regnskapene og den offisielle firmainformasjonen vil alltid være tilgjengelig på proff.no, men opplysningene du legger til kan være avgjørende for om den neste kontrakten går til deg eller din konkurrent.


Ønsker du tilgang til Proff Kundeweb?

Fyll ut skjemaet nederst på siden så tar vi kontakt for en hyggelig prat.


Som Proff-kunde får du tilgang til en egen kundeweb med verktøy for å administrere innhold i oppføringer på proff.no og i varslingstjenester m.m. levert av Proff.  Er du allerede kunde av oss, så prøv det – det er gjort på 1-2-3.

Nå kan du selv redigere din bedrifts profil
Rediger bedriftsinformasjon

Nå kan du selv holde all relevant kontaktinformasjon oppdatert.  Postadresse, besøksadresse, telefonnumre, kontaktpersoner – gjør bedriften din lett tilgjengelig for hundretusener av beslutningstagere i norsk næringsliv.

Legg inn relevante søkeord for gjøre din bedrift lett å finne for de som er ute etter din ekspertise, dine tjenester, eller dine produkter.  Beskriv hva din bedrift er spesielt god på.

Last opp bilder, rediger beskrivende tekster, informer om åpningstider, forhandlere, referanser og mye mer.  Vi har gjort det enkelt å legge til opplysninger om bedriften din.  En informativ profilside gjør din bedrift mer interessant og attraktiv.

iconFinancialComments
Kommentér årsregnskapet
Som Proff-kunde har du anledning til å legge inn en generell kommentar til årsregnskapet og til å kommentere hver enkelt regnskapspost. Du kan også legge inn navn og adresse til et relevant dokument på ditt eget nettsted.  Positive og negative avvik eller spesielle hendelser kan du kommentere med egne ord. Kommentarene dine vil vises på din bedrifts profilside på proff.no.

iconAlerts

Administrer anbudsvarslingen
Våre kunder mottar e-postvarsler om nye, offentlige anbud innenfor sin bransje.  På kundeweb kan du finjustere hvilken type anbud du skal varsles om.


Vil du vite mer om hva Proff® kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?

Fyll ut og send skjemaet til høyre, og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.