Våre besøkende – en attraktiv målguppe

Hver måned er 1,5 millioner besøkende innom Proff.no for å finne informasjon om foretak og deres rolleinnehavere. Våre brukerundersøkelser slår fast at 2/3 av våre brukere har beslutningsmyndighet i sin bedrift.

På Proff blir din annonse sett av beslutningstakere i kjøpsmodus

Ikke bare er en stor andel av Proffs besøkende mennesker som avgjør om det skal gjøres innkjøp på vegne av firmaet – vi vet at den gjennomsnittlige Proff-bruker er mellom 25 og 55 år gammel, har lederstilling i en mellomstor norsk bedrift, og besøker Proff flere ganger i uken. Det er selvsagt viktig å huske at våre besøkende er kjøpesterke individer som selvsagt også gjør gjør innkjøp på vegne av seg selv og sine familier.

Partnere

Våre partnere kan også skilte med svært spennende målgrupper for deg som annonsør.

DN.no

«DN-leserne er blant de mest kjøpesterke i landet, med høyere inntekt og forbruk enn gjennomsnittet. Ikke uventet er de som leser Dagens Næringsliv mer enn vanlig interessert i næringsliv og økonomi, aksjer, politikk og skattespørsmål.»
Les mer om DNs målguppe

E24.no

«E24s lesere har høy utdannelse og nær halvparten av våre lesere har personlig inntekt over 600 000,- og hele en av fem tjener over 800 000,-. Dette er lesere med god økonomi, hvor så mange som en av tre har over 500 000,- i oppsparte midler og hele 74 % setter av penger til sparing hver måned.»
Les mer om E24s målguppe

TU.no

«TU.no når ledere, beslutningstakere og teknologer som bidrar til å flytte Norge framover. Ledere er sterkt representert Hver dag leses tu.no av 35.000 personer og i løpet av en uke øker dekningen til 250.000 lesere.»
Les mer om TUs målguppe


Fyll ut og send skjemaet til høyre, og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.