Displayannonser hos våre partnere

Ønsker du å annonsere på Norges største nettsider for næringslivsnyheter? Proff har inngått gunstige avtaler med utvalgte partnere som nå gjør dette mulig.

 

Norges største nettsteder for næringslivsnyheter

Proff gir deg en unik mulighet til å annonsere på nettstedene til noen av Norges største nyhetsformidlere.

DN.no

«DN.no er landets ledende nettsted for nyheter innen næringsliv, finans, børs og marked, energi, arbeidsliv og næringspolitikk. Vi har i tillegg løpende nyhetsdekning av privatøkonomi; med hovedvekt på bolig/eiendom, renter, pensjon og karriere, samt spesialsider om bil.»

E24.no

«E24 er Norges største digitale økonomi- og næringslivsavis. Hver uke leser over en million økonomiinteresserte nordmenn oss på desktop, mobil og tablet – døgnet rundt. Våre kjerneområder er børs og finans, næringsliv og jobb, samt featurestoff som bil og privatøkonomi.»

TU.no

«Teknisk Ukeblads nettsted med fokus på teknologi for næringslivet. Vi dekker til en hver tid de ulike bransjene til leserne våre, som olje/gass, bygg/anlegg, IT, energi og industri.»

Reelle visningstall

Vel er det mye trafikk til disse nettstedene, men hva om banneret ikke ligger øverst på siden – blir visninger kastet bort? Nei, bannere på våre plasseringer lastes ikke inn med mindre den besøkende har plasseringen i nettleservinduet. Vi benytter s.k. lazy load og teller altså kun de visningene som innebærer at den besøkende faktisk har sett annonsen på sin skjerm.

Én kontakt

Kjører du displaykampanjen din gjennom oss, vil du kun behøve å forholde deg til én kontakt. Enten du velger på én eller flere av våre partnernettsteder, og kanskje på på Proff.no samtidig, så styrer vår representant alt herfra.

Som annonsør er du i gode hender hos oss. Vi tar oss av hele kampanjen din fra A til Å.

Produksjon av bannere

Har du ikke annonsematerialet klart, så kan våre profesjonelle designere produsere bannere for deg. Vi lager moderne, oversiktlige bannerannonser som formidler ditt budskap klart og tydelig.

 

Landingsside med kontaktskjema

Ønsker du fullstendig kontroll på effekten av displaykampanjen din, kan vi tilby en egen landingsside for annonsen, på Proff. Alle som klikker på ditt banner kommer til denne landingssiden som kan inneholde dine bilder og tekster, samt et enkelt kontaktskjema som sender leads rett til deg via e-post.


Fyll ut og send skjemaet til høyre, og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.