Proff displayannonsering

Markedsføring er blitt en komplisert affære. Det finnes veldig mange kanaler å velge mellom for å nå ut til markedet, og å velge den som gir deg best effekt er ikke lett.  Utfordringen er å treffe din målgruppe med rett budskap. Enda mer komplisert er det hvis man skal rette sin markedsføring mot næringslivet. Hvordan vet man at man treffer personer som faktisk kan ta avgjørelser på vegne av sin bedrift?

Slik hjelper vi våre kunder med å lage- og distribuere annonser med optimal effekt

Vårt displayteam hjelper deg med produksjon av en klar, tydelig og appellerende annonse.  Vi kan enten lage annonsene for deg, eller vi kan gi deg råd hvis du ønsker å lage dem selv.  Målet vårt er uansett å skape best mulig effekt for din kampanje.

 

Proff er en B2B-kanal, og sammen med våre partnere gir vi tilgang til svært attraktive målgrupper i bedriftsmarkedet. Foruten plasseringer på Proff.no, disponerer vi gode plasseringer på DN.no, E24.no, og TU.no.

 

TU.no er Teknisk Ukeblads nettsted med fokus på teknologi for næringslivet, og er Norges største nettsted innen teknisk sektor. Proff disponerer annonseplasseringer på TUs artikkelsider under temaene bygg, industri og samferdsel. Disse plasseringene er perfekte for målrettede kampanjer for deg som ønsker å nå ut til aktører som har stor interesse for- eller jobber innen disse bransjene.

 

E24 er Norges største digitale økonomi- og næringslivsavis. På E24.no styrer vi plasseringen i bunnen av forsiden, rett ovenfor tegneseriestripen “Lunch”. Tegneserien er populær og leses daglig av mange, hvilket bidrar til stor trafikk på denne plasseringen.

 

Dagens Næringslivs lesere kjennetegnes som beslutningstagere med spesiell interesse for næringsliv og økonomi. Over 1 million nordmenn leser DNs produkter i løpet av en uke. På DN.no har vi en svært attraktiv annonseplassering – omtrent midt på forsiden.

 

På Proff.no tilbyr vi godt synlige plasseringer på tre forskjellige sider: På treffsidene til bedriftssøk og rollesøk, på profilsidene til bedrifter, og på forsiden. Wallpaper/takeover på forsiden er det nyeste tilskuddet til vårt varelager.

 

Hvordan hjelper dette deg?

Våre annonseplasseringer er rettet mot kjøpesterke målgrupper i B2B-markedet.  Av 1.75 millioner månedlige besøkende på Proff.no, oppgir 67 % å være beslutningstakere i sine respektive bedrifter. Proff.no er dermed en ideell kanal for markedsføring mot bedrifter. Med næringslivs-nettstedene DN.no, E24.no og TU.no som partnere, sitter vi på en av de beste B2B kanalene i Norge. Vi hjelper deg selvfølgelig med å produsere materiell og setter opp kampanjer som bidrar til at du når dine mål. Vi er med hele veien, og kvalitetssikrer kampanjen fra start til slutt. Vi har kontinuerlig oversikt over visningsstatistikken og justerer fortløpende kampanjen etter behov.

 

Lurer du på noe mer, eller er interessert i å høre hvilke muligheter du har hos oss, legg igjen navn, firma og telefonnummer, slå vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg.

 

Vil du vite mer om hva Proff® kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?

Fyll ut og send skjemaet til høyre, og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.