Ta del i trafikken til Proff

Det kan være vanskelig å velge hvor det er mest effektivt en å profilere sin bedrift. Forskjellige kanaler har sine fordeler og ulemper. Bedriftsprofiler på Facebook, Google+ og LinkedIn er i vinden, men brukerne av disse tjenestene er ikke en godt definert målgruppe. Siden du ikke kan styre hvilke av disse brukerne som ser din bedrifts profil, blir dette som å skyte spurv med hagle. Har du ikke kapasitet til å følge opp på sosiale medier, eller har du ikke muligheten til å oppdatere sidene dine til enhver tid, kan profilering i disse kanalene fort bli meningsløst. Hvis du i tillegg har som mål å nå ut til andre bedrifter i et B2B-marked, kan utfordringene fort bli mange og krevende.

Hva kan Proff bidra med?

Proff.no er en rendyrket B2B-tjeneste med over 1.7 millioner unike brukere hver måned. Vi har gjennomført en rekke spørreundersøkelser, så vi vet at 67% av våre besøkende er beslutningstakere i sine respektive bedrifter. Vi vet også at våre besøkende bruker Proff for å finne og kvalifisere leverandører. Proff gir deg derfor en unik mulighet til å vise din bedrift fra sin beste side, til beslutningstakere i kjøpsmodus.

 

En utvidet profil hos oss gjør at din bedrift blir funnet ved langt flere søk, og vil løfte frem din bedrift i søkeresultatene. En slik profil gir deg også muligheten til å fortelle om bedriften og dens ekspertise. Her kan du vise frem din logo, legge ut noen bilder av dine produkter, liste opp referanser og forhandlere, og skrive en tekst om din bedrift, m.m. Du vil også kunne kommentere dine egne regnskapstall og legge til kontaktpersoner som ikke har en offisiell rolle, f.eks. innkjøpssjef, markedssjef, salgsledere, osv.

Bruk oss til mer

Alt som er beskrevet ovenfor er inkludert om man kjøper profilering hos oss, og som ikke dette var nok har vi flere, inkluderte tilleggsfunksjoner og verktøy som lar deg utnytte Proff.no i enda større grad. Proff bringer nemlig næringslivet til deg – ikke bare deg til næringslivet. Disse verktøyene hjelper deg med å finne nye markeder, nye oppdrag, og nye kunder.

 

Les mer om:


Vil du vite mer om hva Proff® kan tilby din bedrift?

Ønsker du å bli Proff-kunde nå, eller vil du høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift?

Fyll ut og send skjemaet til høyre, og vi kontakter deg for en uforpliktende prat.